Direct huren? 0345-502615
Hi IS | Verhuur! VSB Verhuur 2

VSB Verhuur is hét verhuurbedrijf van Culemborg en omgeving en behoort daarnaast tot de grootste verhuurbedrijven van Midden-Nederland!

We beschikken over een groot verhuuraanbod. Zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een auto, bestelbus, bakwagen of aanhanger, maar ook voor een steiger, hoogwerker, machines of gereedschappen. Wij verhuren nagenoeg alles, van de beste merken. 

VSB Verhuur beschikt over eigen transport. U kunt uw materialen gemakkelijk door ons op de bouwplaats of aan huis laten leveren.

Wilt u uw steiger gemonteerd hebben? Dit is geen probleem. Ons personeel is o.a. VCA-gecertificeerd en heeft veel ervaring met het monteren en demonteren van steigerwerk.  

 

Beoordeel isverhuur.nl op huren.nl

 

VSB Verhuur, het verhuurbedrijf van de regio Culemborg. Zowel voor bouw en nijverheid, als industrie, evenals particulieren. Ook kunt u bij ons terecht voor autoverhuur en aanhangwagenverhuur!

Tevens beschikken wij over gekwalificeerde steigerbouwers, welke u voor elke situatie een oplossing kunnen bieden! Daarom! Steiger huren? Huur niet te duur bij VSB Verhuur!

Ook kunt u bij ons terecht voor keuring en reparatie van uw steigers, valbeveilinging, hoogwerkers, machines en gereedschappen!

 

Beoordeel isverhuur.nl op huren.nl

VSB | Verhuur

Industrieweg 1B
4104 AP Culemborg
0345 50 26 15